Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka aleme geçmek

Rüyada başka aleme geçmek

Rüyada başka aleme geçmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına alamet eder.

Rüyada başka aleme geçmek gördüyseniz:

  • Sizi belli bir yöne çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada başka aleme geçmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada başka aleme gitmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine alamet eder.

Rüyada başka alemlere gitmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ruhlar aleminde olmak doğru yatırımlar yapacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada berzah alemine gitmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, biraz dinleneceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada öbür alemi görmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada cinler alemine girmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına rivayet eder.

Rüyada cinler alemini görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments