Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diğer aleme gitmek

Rüyada diğer aleme gitmek

Rüyada diğer aleme gitmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin can derdine düşeceğine, çok başarılı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada diğer aleme gitmek gördüyseniz:

  • Yeni kültürler, felsefeler, spiritüel aktiviteler veya kişisel gelişim çalışmaları kendinizi olmak istediğiniz kişiye dönüştürmenize yardım edebilir.

Rüyada diğer aleme gitmek kendisine fazlaca kar getireceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine tabir olunur.

Rüyada diğer dünyaya gitmek işe zorla gidip geleceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir odadan diğer odaya geçmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada diğer dünyayı görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada el ve diğer azaları kesmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada başka alemlere gitmek iş hayatının düzeleceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada berzah alemine gitmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada başka aleme gitmek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments