Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinler alemini görmek

Rüyada cinler alemini görmek

Rüyada cinler alemini görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, mevki kaybına uğrayacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cinler alemini gördüyseniz:

  • Hiç hoşunuza gitmeyen kişilerle diyalog kurmak, bazı anlaşmaları yenilemek, geçmişte ele aldığınız konularla ilgili çalışmalar yapmak veya bütçe hesaplarını hızlandırmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada cinler alemine girmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada cin alemi görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine delalet eder.

Rüyada cinler alemini görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işarettir.

Rüyada cinler aleminde olmak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine delalettir.

Rüyada minare alemi görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, hasret çekileceğine delalet eder.

Rüyada hayvanlar alemi görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, onu yalnız bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada ruhlar aleminde olmak diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, alın terinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada öbür alemi görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments