Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiş kol görmek

Rüyada şiş kol görmek

Rüyada şiş kol görmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada şiş kol gördüyseniz:

  • Sağlık, finans ya da hukuk başlıkları altında meydana gelebilecek aksilikleri yönetebilecek konumda olmanız gerekiyor.

Rüyada kolun şişmesi görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, bol nimete kavuşulacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şiş kol görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kolunda şişlik görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine işarettir.

Rüyada kolunu şişmiş görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine tabir olunur.

Rüyada kolda şişlik görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine tabir olunur.

Rüyada şişmiş kol görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, büyük mutluluk duyulacağına, şansının bahtının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunu şiş görmek fakir çocukları giydireceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada birini şişmiş görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments