Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başının örtüldüğünü görmek

Rüyada başının örtüldüğünü görmek

Rüyada başının örtüldüğünü görmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, mevlit okutacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına işaret eder.

Rüyada başının örtüldüğünü gördüyseniz:

  • Evde mutluluğu ya da konforu bulmanız iş hayatınızı da olumlu etkileyebilir.

Rüyada başında yeşil örtü görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada başında siyah örtü görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına yorulur.

Rüyada baş örtülü kadını açık görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek ticarette şansının düşeceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başında beyaz örtü görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başında örtü görmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada başının örtüldüğünü görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada başına örtü örtmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments