Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş örtülü kadını açık görmek

Rüyada baş örtülü kadını açık görmek

Rüyada baş örtülü kadını açık görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada baş örtülü kadını açık gördüyseniz:

  • Aşırı eğilimler gösterdiğinizi hissederseniz sosyal yönünüze ağırlık vermenizi tavsiye ederiz.Bu sizi sakinleştirebilir.

Rüyada baş örtülü kadını açık görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, darlığa düşmeyeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada başı açık kadın görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine yorulur.

Rüyada örtülü birini açık görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başında yeşil örtü görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, geçiminin zor hale geleceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada başında örtü görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada başına örtü örtmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada başının örtüldüğünü görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments