Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında örtü görmek

Rüyada başında örtü görmek

Rüyada başında örtü görmek hastalıklarının düzeleceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başında örtü gördüyseniz:

  • Herhangi bir şeyinizi başkasının kullanımına bırakmayın.

Rüyada başına örtü örtmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başında beyaz örtü görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine tabir olunur.

Rüyada başında yeşil örtü görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine delalet eder.

Rüyada başına siyah örtü örtmek sorunların günden güne azalacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada başının örtüldüğünü görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada baş örtülü kadını açık görmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada başında siyah örtü görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments