Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında beyaz örtü görmek

Rüyada başında beyaz örtü görmek

Rüyada başında beyaz örtü görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, sevgi göreceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rakipsiz hale geleceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başında beyaz örtü gördüyseniz:

  • Seyahatler veya iletişim esnasında yaşanabilecek sorunlara karşı tedbirli olmakta fayda var.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada başında beyaz örtü görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada başında siyah örtü görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, variyetini çoğaltacağına delalet eder.

Rüyada başında yeşil örtü görmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına delalet eder.

Rüyada başının örtüldüğünü görmek sorunların kalmayacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada baş örtülü kadını açık görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada başına örtü örtmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments