Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında yeşil örtü görmek

Rüyada başında yeşil örtü görmek

Rüyada başında yeşil örtü görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başında yeşil örtü gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya arkadaşlarınızla yapacağınız programlar keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilir.

Rüyada başında yeşil örtü görmek şansının her zaman yaver gideceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine delalet eder.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine işaret eder.

Rüyada başının örtüldüğünü görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada başında beyaz örtü görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başına örtü örtmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada başına siyah örtü örtmek sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, anne baba dualarının alınacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine alamet eder.

Rüyada başının örtülü olduğunu görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada başında örtü görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments