Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına beyaz örtü örtmek

Rüyada başına beyaz örtü örtmek

Rüyada başına beyaz örtü örtmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz bir şeyi bir kadın, sizden önce davranarak veya sizi engelleyerek bozabilir.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek üzüntülü bir haber alınacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine yorulur.

Rüyada başına siyah örtü örtmek canla başla çalışacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada başına örtü örtmek kişinin iyi hale geleceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Rüyada başına beyaz tülbent örtmek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine inanılır.

Rüyada başında beyaz örtü görmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil örtü örtmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz örtüsü örtmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, kendisi ile baş başa kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments