Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında siyah örtü görmek

Rüyada başında siyah örtü görmek

Rüyada başında siyah örtü görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada başında siyah örtü gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapabilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada başında siyah örtü görmek insanlarla iç içe olacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başına siyah örtü örtmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başında yeşil örtü görmek yeni mallara sahip olacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına yorulur.

Rüyada başında örtü görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, neşe içinde olacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başının örtüldüğünü görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, mal ve para kazanılacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine işarettir.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek geniş rızık elde edeceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başında beyaz örtü görmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments