Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin koluna vurduğunu görmek

Rüyada birinin koluna vurduğunu görmek

Rüyada birinin koluna vurduğunu görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, giden birinin geri döneceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin koluna vurduğunu gördüyseniz:

  • Kelimeleri dikkatle seçmenizde fayda var.

Rüyada birinin koluna vurduğunu görmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine tabir olunur.

Rüyada eşini vurduğunu görmek yüksek makamlara geleceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, toplumda yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla birini vurduğunu görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada tabancayla adam vurduğunu görmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine inanılır.

Rüyada köpek vurduğunu görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabancayla kendini vurduğunu görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına alamet eder.

Rüyada koçun vurduğunu görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine alamet eder.

Rüyada arabayı vurduğunu görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments