Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını taşa çarpmak

Rüyada başını taşa çarpmak

Rüyada başını taşa çarpmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, ticarete adım atacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, gönül kapılarının açılacağına, başarılarının tadına varacağına, her daim bereketli işler yapacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, hastalıkların iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada başını taşa çarpmak gördüyseniz:

  • Belli konuları telafi etmek için gönüllü olsanız da, sizden fayda sağlamaya çalışan veya bazı tavırlarınızı garanti olarak gören kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada başını taşa çarpmak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada başını yere çarpmak hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, hacetinizin giderilmesine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına yorulur.

Rüyada başı çarpmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, işlerindeki karın artacağına inanılır.

Rüyada düşüp başını çarpmak her şeyin yolunda gideceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başını çarpmak kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada taşa çarpmak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafayı taşa çarpmak en doğru şekilde öğreneceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi başına taş atıldığını görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments