Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi başına taş atıldığını görmek

Rüyada kendi başına taş atıldığını görmek

Rüyada kendi başına taş atıldığını görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, övgü dolu sözler duyacağına, huzursuzluk yaşanacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına inanılır.

Rüyada kendi başına taş atıldığını gördüyseniz:

  • Yılbaşı programlarına yer açabilmek için planlarınızda yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir.

Rüyada kendi başına taş atıldığını görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada başına dikiş atıldığını görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna işarettir.

Rüyada bana taş atıldığını görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kendine taş atıldığını görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına işarettir.

Rüyada kafasına taş atıldığını görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına işaret eder.

Rüyada taş atıldığını görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, duaların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada evine taş atıldığını görmek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada eve taş atıldığını görmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kariyer edineceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments