Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşüp başını çarpmak

Rüyada düşüp başını çarpmak

Rüyada düşüp başını çarpmak yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, insanlarla bir araya geleceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada düşüp başını çarpmak gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız durumunda tecrübelerinizden öğreneceğiniz çok şey var.

Rüyada düşüp başını çarpmak gözlerinin mutluluktan parlayacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başını çarpmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başını taşa çarpmak yüzün güleceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada başını yere çarpmak eskileri yâd edeceğine, arabuluculuk yapılacağına, makama ve rızka sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başı çarpmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işarettir.

Rüyada başından bit düştüğünü görmek istenmeyen olayların yaşanacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başına taş düştüğünü görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işarettir.

Rüyada elektrik çarpmak düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments