Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafayı taşa çarpmak

Rüyada kafayı taşa çarpmak

Rüyada kafayı taşa çarpmak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafayı taşa çarpmak gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok icraate önem vermeniz size yardımı dokunabilecek veya sunacak şeyleri olan kişileri etkilemenizi sağlayabilir.

Rüyada kafayı taşa çarpmak büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafanı çarpmak huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine delalettir.

Rüyada kafayı çarpmak bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kafayı kapıya çarpmak elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, hatalı yollara gireceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafayı duvara çarpmak umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada başını taşa çarpmak kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada taşa çarpmak neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kafasına taş geldiğini görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments