Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşa çarpmak

Rüyada taşa çarpmak

Rüyada taşa çarpmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, hayata daha sıkı tutunacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına alamet eder.

Rüyada taşa çarpmak gördüyseniz:

  • Genel çevrenizde veya kendi içinizde kargaşa yaşayabilirsiniz, bundan doğabilecek algılama hataları neticesinde yanlış tutumlar içerisine girebilirsiniz.

Rüyada kafayı taşa çarpmak manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalettir.

Rüyada başını taşa çarpmak gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada taşa çarpmak güzel bir haber almaya, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada danaya çarpmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada arabayla arabaya çarpmak barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, zor bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kamyona çarpmak zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, her anlamda güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayı arabaya çarpmak yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına işaret eder.

Rüyada arabayla köpeğe çarpmak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments