Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını yere çarpmak

Rüyada başını yere çarpmak

Rüyada başını yere çarpmak mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına delalettir.

Rüyada başını yere çarpmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek kazalara sakarlıklara karşı tedbirli olmakta, riskli yerlerden, riskli kişilerden uzak durmakta, yanıcı, kesici aletlerle ilişkileri en aza indirmekte veya bizi kavga ortamlarına çeken kişilerden ısrarla uzak kalmakta yarar vardır.

Rüyada başını yere çarpmak hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada düşüp başını çarpmak parasına da para ekleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada başını çarpmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine yorulur.

Rüyada başı çarpmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başını taşa çarpmak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, işlerinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayı bir yere çarpmak ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada bir yere çarpmak kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada arabayla bir yere çarpmak geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments