Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başa silah dayamak

Rüyada başa silah dayamak

Rüyada başa silah dayamak tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, hep dua edeceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, kötü sözler duylacağına işarettir.

Rüyada başa silah dayamak gördüyseniz:

  • Yemek konusunda abartılı davranışlarınız olabilir.

Rüyada başına silah dayamak aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, sorunların günden güne azalacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine işaret eder.

Rüyada başa silah dayamak hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada kafasına silah dayamak bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, kazançlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada silah dayamak canını ve malını garanti altına alacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine silah dayamak aile içinde de bereketin artacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada alnına silah dayamak yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafaya silah dayamak ticaretinin gelişeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada birinin kafasına silah dayamak sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments