Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını örtmeyi unutmak

Rüyada başını örtmeyi unutmak

Rüyada başını örtmeyi unutmak içinden çıkılmaz bir hal alacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, mutlulukların yarım kalacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, duygularının karşılıklı olacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başını örtmeyi unutmak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız ya da partneriniz sorunun nedeni olabilir.

Rüyada başını örtmeyi unutmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabını unutmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kişinin yasa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada pantolon giymeyi unutmak sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, sorunların atlatılacağına delalettir.

Rüyada kimliğini unutmak bilincin artacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada telefonu unutmak alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabıları unutmak dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yolunu unutmak yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada montunu unutmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments