Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını omuzuna koymak

Rüyada başını omuzuna koymak

Rüyada başını omuzuna koymak yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kazancın artmasına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada başını omuzuna koymak gördüyseniz:

  • İnatlaşmak veya kişilere yanlışlarını ispata çalışmak zaman kaybı olabilir.

Rüyada başını omuzuna koymak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada başı omuza yaslamak içinden çıkılmaz bir hal alacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada başını dizine koymak istenmeyen bir yolculuğa, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine inanılır.

Rüyada kucağına başını koymak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına inanılır.

Rüyada başını birinin kucağına koymak rahatlayacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, büyük paralara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada başını koymak hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, düşmanlarına da dost olacağına inanılır.

Rüyada başını omzuna koymak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı öpüp başına koymak özel hayatının renkleneceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments