Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını omzuna koymak

Rüyada başını omzuna koymak

Rüyada başını omzuna koymak adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, kazancının azalmayacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada başını omzuna koymak gördüyseniz:

  • Rahatlamaya çalışın.

Rüyada birinin omzuna başını koymak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada başını omzuna koymak hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada başını omzuna yaslamak sağlığının ve moralinin bozulacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, âlim kimselerden feyz alacağına işaret etmektedir.

Rüyada omzuna baş yaslamak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine yorulur.

Rüyada başını birinin omzuna yaslamak ortalığın karışacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin omzuna başını yaslamak mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada başını dizine koymak kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada başını birinin kucağına koymak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments