Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı öpüp başına koymak

Rüyada kuranı öpüp başına koymak

Rüyada kuranı öpüp başına koymak çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, endişeli durumların son bulacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranı öpüp başına koymak gördüyseniz:

  • Gerçek duygularınızı açığa çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada kuranı öpüp başına koymak artık hayatının bir düzene gireceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada başını omzuna koymak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına yorulur.

Rüyada başını omuzuna koymak üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada başını dizine koymak kazancının da eksilmeyeceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya delalet eder.

Rüyada birinin omzuna başını koymak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada başını koymak ticarete adım atacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada başını birinin kucağına koymak çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kucağına başını koymak bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, bazı girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments