Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını koymak

Rüyada başını koymak

Rüyada başını koymak sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, dertlerinin artacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başını koymak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenli konuşmalarınız diğerlerinin sizi desteklemesine yardım edebilir.

Rüyada kuranı öpüp başına koymak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine inanılır.

Rüyada başını birinin kucağına koymak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başını dizine koymak rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada başını omuzuna koymak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, edilen duaların kabul edileceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına işaret eder.

Rüyada başını omzuna koymak yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kucağına başını koymak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başını koymak eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada birinin omzuna başını koymak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments