Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını birinin kucağına koymak

Rüyada başını birinin kucağına koymak

Rüyada başını birinin kucağına koymak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, aileden ayrı kalınacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada başını birinin kucağına koymak gördüyseniz:

  • Az rastlanır türde bir olay maddi durumunuzla veya özel yaşamanızla ilgili planlarınızda ya da rutininizde değişikliğe neden olabilir.

Rüyada kucağına başını koymak hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada başını birinin kucağına koymak işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, heveslerinin biteceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin omzuna başını koymak sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada başını omuzuna koymak bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada başını koymak kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı öpüp başına koymak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başını dizine koymak ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine rivayet eder.

Rüyada başını omzuna koymak bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments