Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun dökmek

Rüyada kurşun dökmek

Rüyada kurşun dökmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşun dökmek gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik gelişmelere karşı tedbirli olmakta da fayda var.

Rüyada kurşun dökmek itibarının ve makamının artacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine alamet eder.

Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak vaaz ve nasihate, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşunu eline almak eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, adının ve şanının yürüyeceğine işarettir.

Rüyada vücudunda kurşun görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına işarettir.

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kurşun yediğini görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, ele geçen kazancın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtında kurşun görmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine delalettir.

Rüyada kurşun altında kalmak eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments