Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına yeşil örtü örtmek

Rüyada başına yeşil örtü örtmek

Rüyada başına yeşil örtü örtmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, dönülmez yollara gireceğine, hayırlı haberler alacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına işarettir.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek gördüyseniz:

  • Yeterki ilham eksik olmasın.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada başına siyah örtü örtmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada başına örtü örtmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine işaret eder.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil örtü örtmek çok büyük kazançlara sahip olacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine alamet eder.

Rüyada başında yeşil örtü görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada namaz örtüsü örtmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına işaret eder.

Rüyada sarı örtü örtmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments