Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında sarık görmek

Rüyada başında sarık görmek

Rüyada başında sarık görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başında sarık gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin yarım kalması veya yapılmaması durumunda eleştiri ya da şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada başa sarık sarmak mutlu olunacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine tabir olunur.

Rüyada başına sarık sarmak kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada başında sarık görmek rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, endişelerini silip atacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarık takmak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sarıklı dede görmek ibadetlerini de aksatmayacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına tabir olunur.

Rüyada sarık sarmak zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil sarık görmek ailesini de mutlu edeceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada imam sarığı görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, elindeki imkanların artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments