Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başa sarık sarmak

Rüyada başa sarık sarmak

Rüyada başa sarık sarmak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, mutluluğunun da artacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, mesleğinde atılım yapacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada başa sarık sarmak gördüyseniz:

  • İzin vermeniz durumunda, sizi rahatsız edecek talepleri olan kişilerle muatap olabilirsiniz.

Rüyada başına sarık sarmak uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başa sarık sarmak işinin gücünün yaver gideceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına alamet eder.

Rüyada sarık sarmak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına rivayet eder.

Rüyada siyah sarık sarmak nankörlük ve vefasızlık göreceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına alamet eder.

Rüyada başında sarık görmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına tabir olunur.

Rüyada başa havlu sarmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada başına havlu sarmak iş hayatında kendi işini kuracağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına inanılır.

Rüyada kırmızı sarık görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments