Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imam sarığı görmek

Rüyada imam sarığı görmek

Rüyada imam sarığı görmek düşmanlarını bile affedeceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, yarınlara bakacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına delalet eder.

Rüyada imam sarığı gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı ilgilendiren kararlarınız devreye girebilir, özel hayatınızı baştan ele alma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada imam sarığı takmak sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına işaret etmektedir.

Rüyada imam sarığı görmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, kişisel kavgaların son bulacağına delalet eder.

Rüyada sarık cübbe giymek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başa sarık sarmak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mevlanaunın sarığını görmek işlerin de yolunda gideceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet eder.

Rüyada padişah sarığı görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil sarıklı adamlar görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, ortak edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz sarık takmak sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments