Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına sarık sarmak

Rüyada başına sarık sarmak

Rüyada başına sarık sarmak iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, yetki sahibi olacağına, bazı kayıplar olabileceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada başına sarık sarmak gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyleri değiştirmenin zamanıdır.

Rüyada başa sarık sarmak elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada başına sarık sarmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına inanılır.

Rüyada sarık sarmak iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, birlikte bazı işler yapılacağına işaret eder.

Rüyada siyah sarık sarmak esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine alamet eder.

Rüyada başında sarık görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada başa havlu sarmak ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine rivayet etmektedir.

Rüyada başına havlu sarmak yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil beyaz sarık görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, daha çok çalışılacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments