Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sarık görmek

Rüyada yeşil sarık görmek

Rüyada yeşil sarık görmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sarık gördüyseniz:

  • Duygusal konulardaki sorunları gizlilikle ele almalısınız.

Rüyada yeşil sarıklı dede görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil sarıklı hoca görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sarıklı adamlar görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil sarık giymek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine işarettir.

Rüyada yeşil sarık görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, yaşam refahının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil beyaz sarık görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil sarıklı insan görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, büyük rahatlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil sarıklı adam görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments