Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarık sarmak

Rüyada sarık sarmak

Rüyada sarık sarmak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine delalet eder.

Rüyada sarık sarmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya, pozisyona veya duruma bağlı olmanız, önünüzdeki diğer olanakları ya da fırsatları değerlendirmenizi zorlaştırabilir.

Rüyada sarık sarmak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına delalettir.

Rüyada başa sarık sarmak para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başına sarık sarmak yıpranacağına, emeklerinin heba olacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine işarettir.

Rüyada siyah sarık sarmak böylece hayatından memnun olacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize delalet eder.

Rüyada cübbeli sarıklı görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, müjdeli bir haber alacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına delalettir.

Rüyada cübbe sarık görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz sarık takmak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına tabir olunur.

Rüyada cübbeli sarıklı birini görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments