Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çay bardağı kırmak

Rüyada çay bardağı kırmak

Rüyada çay bardağı kırmak sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, zor günler geçirileceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada çay bardağı kırmak gördüyseniz:

  • Herşeyin daha fazlasını elde edebileceğiniz senaryoların içindesiniz veya içine girmek üzeresiniz.

Rüyada cam çay bardağı kırmak verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş çay bardağı kırmak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çay bardağı kırmak hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başında bardak kırmak kısmetinin kendinden yana olacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sinirlenip bardak kırmak rahat bir iş hayatının başlayacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına delalet eder.

Rüyada kupa bardak kırmak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, bolluğa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sinirle bardak kırmak hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada cam bardak kırmak büyük sıkıntılar yaşanacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments