Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardak atıp kırmak

Rüyada bardak atıp kırmak

Rüyada bardak atıp kırmak kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bardak atıp kırmak gördüyseniz:

  • Kafanızı sizin için en karlı sonuçları doğurabilecek maddi veya manevi ilişki, ortaklık ya da iş birlikleri için çalıştırmanız gerekiyor.

Rüyada bardağı atıp kırmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, maddi çıkmazların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bardak atıp kırmak başarılarını arttıracağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına alamet eder.

Rüyada bardak yıkarken kırmak sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bardak kırmak karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işarettir.

Rüyada su dolu bardak kırmak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının evinde bardak kırmak rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına yorulmaktadır.

Rüyada içki bardağı kırmak ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının bardağı kırmak akrabayla araya mesafe konulacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments