Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağla balık tutmak

Rüyada ağla balık tutmak

Rüyada ağla balık tutmak üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağla balık tutmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz varsa gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Rüyada ağzında balık tutmak yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, hayatının yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzıyla balık tutmak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine delalet eder.

Rüyada ağ atıp balık tutmak güzel ve doğru işler yapacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağla balık tutmak iyi anlaşacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada yılanın ağzını tutmak kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına alamet eder.

Rüyada balık ağzında balık görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada ağlayan balık görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, çarelere kavuşacağına yorulur.

Rüyada kedinin ağzında balık görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments