Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan balık görmek

Rüyada ağlayan balık görmek

Rüyada ağlayan balık görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada ağlayan balık gördüyseniz:

  • Stres yaratan durumlardan uzak durmanız daha rahat düşünmenizi ya da karar almanızı sağlayabilir.

Rüyada ağlayan balık görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada ağla balık tutmak nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, şansının da açık olacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine delalettir.

Rüyada yılanın ağzında balık görmek somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının ağzında balık görmek manevi olarak hasar alınacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine yorulur.

Rüyada balığın ağzına girmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ağ içinde balık görmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada balığın ağzında balık görmek rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine delalettir.

Rüyada ağzından balık çıktığını görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments