Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık ağzında balık görmek

Rüyada balık ağzında balık görmek

Rüyada balık ağzında balık görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada balık ağzında balık gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen veya sizinle aynı tarafta olmayan kişiler size zarar verebilir.

Rüyada ağ atıp balık tutmak zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzında balık görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, ona emek vereceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık ağları görmek üzgün ve karamsar olacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzından balık çıkmak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada ağ içinde balık görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, işlerinin azalacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzı açık balık görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, ticaretinin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağla balık tutmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine delalet eder.

Rüyada balığın ağzında yılan görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments