Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın ağzını tutmak

Rüyada yılanın ağzını tutmak

Rüyada yılanın ağzını tutmak kime danışacağını bilemez olacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, sıkıntı yaşanacağına, malında zulüm meydana gelmesine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada yılanın ağzını tutmak gördüyseniz:

  • Olaylar karlı girişimlere dönebilir.

Rüyada yılanın ağzını tutmak bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına tabir olunur.

Rüyada ağzıyla balık tutmak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına yorulur.

Rüyada ağla balık tutmak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına delalet eder.

Rüyada ağzında balık tutmak rahatının yerine geleceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine delalettir.

Rüyada ağ atıp balık tutmak sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, insanların alım gücünün azalacağına yorulur.

Rüyada ağzında yılan görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, rızkının bollaşacağına, aylık gelirinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın ağzını görmek elinin darlaşacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, kısmetlerinin de kapanacağına delalettir.

Rüyada ağlayan yılan görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments