Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzında balık tutmak

Rüyada ağzında balık tutmak

Rüyada ağzında balık tutmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzında balık tutmak gördüyseniz:

  • Aile içinde gergin bir hava esebilir.

Rüyada ağzında balık tutmak içinin huzurla dolacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ağzıyla balık tutmak tükettiği nefes ve para ile kalacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, borçlarının artacağına delalettir.

Rüyada ağ atıp balık tutmak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada ağla balık tutmak sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada yılanın ağzını tutmak neşeli ve keyifli günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada ağzı açık balık görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, yeni bir hayata adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının ağzında balık görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından balık çıktığını görmek başının ağrıyacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments