Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına tabanca dayandığını görmek

Rüyada başına tabanca dayandığını görmek

Rüyada başına tabanca dayandığını görmek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başına tabanca dayandığını gördüyseniz:

  • Görevlerinizi ihmal etmeniz veya bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmanız durumunda problemler çıkabilir.

Rüyada başına tabanca dayandığını görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başına silah dayandığını görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kapıya dayanmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencereye dayanmak kucaklaşacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, başarı kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada omuza dayanmak kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuna bıçak dayandığını görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine yorulur.

Rüyada omzuna dayanmak uykusuz ve halsiz düşeceğine, şifa göreceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğe dayanmak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, oldukça büyük başarılara, borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments