Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dökmek

Rüyada su dökmek

Rüyada su dökmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına alamet eder.

Rüyada su dökmek gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızın karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada ayağına su dökmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yere temiz su dökmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpüklü su dökmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz su dökmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, moralinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada ölü üzerine su dökmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta su dökmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ufak su dökmek çalıştığı yerde amir olacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada abdest alan birine su dökmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments