Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasına silah dayandığını görmek

Rüyada kafasına silah dayandığını görmek

Rüyada kafasına silah dayandığını görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kafasına silah dayandığını gördüyseniz:

  • Belirsizlikler ön plana çıkabilir.

Rüyada kafasına silah dayandığını görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yaşamdan istediklerini alacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafasına silah dayanmak maddi yükümlülüklerinin artacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafaya silah dayandığını görmek eşi tarafından yüceltileceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine alamet eder.

Rüyada alnına silah dayandığını görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına yorulur.

Rüyada başına silah dayandığını görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada sırt sırta dayanmak kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, edilen duaların tutacağına yorulur.

Rüyada yastığa dayanmak ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazına bıçak dayandığını görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments