Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına baykuş konmak

Rüyada başına baykuş konmak

Rüyada başına baykuş konmak kazancının da azalacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, büyük zararlar getireceğine, yeni bir eve sahip olacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işarettir.

Rüyada başına baykuş konmak gördüyseniz:

  • Daha çok araştırma gerektiren konularda sorumluluğu üzerinize alabilirsiniz.

Rüyada başına baykuş konmak sorunların tarihe karışacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada omzuna serçe konmak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine rivayet eder.

Rüyada çatıya konmak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada uçup konmak bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işaret eder.

Rüyada uçmak konmak sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, yıkılacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada mezara konmak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine yorulur.

Rüyada tabuta konmak sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçup ağaca konmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments