Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omzuna serçe konmak

Rüyada omzuna serçe konmak

Rüyada omzuna serçe konmak büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada omzuna serçe konmak gördüyseniz:

  • Çok iyi becerebileceğiniz şeylerde bile kendinize güvenememeniz olasıdır.

Rüyada omzuna serçe konmak bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çatıya konmak bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına işarettir.

Rüyada kabre konmak alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada uçup konmak ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçup ağaca konmak düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına alamet eder.

Rüyada ölmek tabuta konmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada ölmek mezara konmak büyük bir aşk yaşayacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine alamet eder.

Rüyada uçmak konmak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments