Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara konmak

Rüyada mezara konmak

Rüyada mezara konmak endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, kendisine olan güvenin artacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada mezara konmak gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız durumunda tecrübelerinizden öğreneceğiniz çok şey var.

Rüyada ölmek mezara konmak sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına alamet eder.

Rüyada mezara konmak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, aile hayatının hayır getireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercin konmak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatıya konmak yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabuta konmak maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına delalettir.

Rüyada uçup ağaca konmak sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada uçup konmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçmak konmak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments