Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçmak konmak

Rüyada uçmak konmak

Rüyada uçmak konmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada uçmak konmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamanız durumunda bazı kişiler kişisel sorunlar yaşamınıza neden olabilir.

Rüyada uçmak konmak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalet eder.

Rüyada başına baykuş konmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada tabuta konmak canının kıymetini bileceğine, işlerin bozulacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada uçarak ağaca konmak rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin konmak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çatıya konmak kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölmek mezara konmak umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaca konmak sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, solan yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments