Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıya konmak

Rüyada çatıya konmak

Rüyada çatıya konmak yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kazancın gittikçe artacağına yorulur.

Rüyada çatıya konmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren konularda bir ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Rüyada çatıya konmak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabuta konmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kabre konmak kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başına baykuş konmak işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, hayallerinin söneceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçup ağaca konmak sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada omzuna serçe konmak dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, yetki ve söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaca konmak gülen yüzünün de solacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçup konmak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments