Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçup konmak

Rüyada uçup konmak

Rüyada uçup konmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına rivayet eder.

Rüyada uçup konmak gördüyseniz:

  • Karşılıklı olarak birbirinize dürüst olmamanız durumunda ilişkinizde sorunlar yaşanabilir.

Rüyada uçup konmak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada uçup ağaca konmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına işaret eder.

Rüyada güvercin konmak sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçmak konmak kötü karakterli bir kadına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada omzuna serçe konmak inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatıya konmak tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada uçarak ağaca konmak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ağaca konmak dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments