Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan duman çıktığını görmek

Rüyada dağdan duman çıktığını görmek

Rüyada dağdan duman çıktığını görmek rakiplerinin üzüleceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, kesesinin dolacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına yorulur.

Rüyada dağdan duman çıktığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız olumlu gibi gözüküyor.

Rüyada dağdan duman çıktığını görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, sonuçtan memnun kalacağına alamet eder.

Rüyada dumanlı dağ görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına delalettir.

Rüyada dağda duman görmek rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına yorulur.

Rüyada başı dumanlı dağ görmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına alamet eder.

Rüyada yerden duman çıktığını görmek eşe dosta yardım edileceğine, maddi anlamda güçleneceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sobadan duman çıktığını görmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının evinden duman çıktığını görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evden duman çıktığını görmek moralin bozulacağına, şükrederek yaşayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments